Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

serrallo-floresta (1332757) - Racing Koy (775221) » 692029199: T69/J5/V

Liga 692029199 Información oficial sobre el partido 692029199 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.178 (5691)

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 4 Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido
0 - 1 Adrián Tirado Barranco (17')
Péricles Bocão (56') 1 - 1
Fidel Lima (64') 2 - 1
2 - 2 Gabriel Rodríguez Mazo (68')
2 - 3 Francesc Calderó (71')
Fidel Lima (74') 3 - 3
3 - 4 Felipe Olaeta (89')
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 4 Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 1 - 8 Racing Koy Alineación oficial del equipo 'Racing Koy' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al serrallo-floresta una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Péricles Bocão, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 56.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Fidel Lima va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de serrallo-floresta.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): serrallo-floresta equilibrava la balança al minut 74. En Fidel Lima, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Fidel Lima es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Péricles Bocão va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Enrique San Martin Bueno va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): serrallo-floresta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Odilo Cira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Guaire Contador de serrallo-floresta va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Cedric De Costere que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Racing Koy

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, R K es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adrián Tirado Barranco es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Gabriel Rodríguez Mazo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 68.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Francesc Calderó de R K va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Felipe Olaeta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Adrián Tirado Barranco va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Dane Powell va xutar magistralment una falta al minut 69 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Adrián Tirado Barranco de R K va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.