Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escola Sant Pere (1434527) - Perdedores sin fronteras F.C. (1456974) » 686683614: T68/J13/VII

Liga 686683614 Información oficial sobre el partido 686683614 en Hattrick

12.03.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VII.973 (39009)

Lyssarah F. C. Alineación oficial del equipo 'Lyssarah F. C.' en el partido 2 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Abd El Tawwab Abou Mosallam (72') 1 - 0
Greg Martin (83') 2 - 0
Lyssarah F. C. Alineación oficial del equipo 'Lyssarah F. C.' en el partido 2 - 0 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lyssarah F. C. Alineación oficial del equipo 'Lyssarah F. C.' en el partido 6 - 1 Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lyssarah F. C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Abd El Tawwab Abou Mosallam va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Greg Martin va augmentar l'avantatge de Lyssarah a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Pablo Urzáiz Castro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lyssarah.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abd El Tawwab Abou Mosallam va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Ludwig Riesen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Abd El Tawwab Abou Mosallam va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Perdedores sin fronteras F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Perdedores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Ribair Griecco va quedar-se sol davant el porter Víctor Ostos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Jeoffrey Nataf va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ribair Griecco ja els havia advertit que el porter contrari, en Víctor Ostos, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frank Pettersen.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ribair Griecco de Perdedores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pier Federico Marseglia de Perdedores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.