Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orsai FC (1368943) - jima23 (777536) » 686678288: T68/J11/VII

Liga 686678288 Información oficial sobre el partido 686678288 en Hattrick

26.02.2022 15:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VII.878 (38914)

Orsai FC Alineación oficial del equipo 'Orsai FC' en el partido 6 - 0 F.C. Rendo Alineación oficial del equipo 'F.C. Rendo' en el partido
Robustiano Finisterre (3') 1 - 0
Abdessalam Hamouti (12') 2 - 0
Marcel Chifor (24') 3 - 0
Robustiano Finisterre (29') 4 - 0
Abdessalam Hamouti (56') 5 - 0
Abdessalam Hamouti (71') 6 - 0
Orsai FC Alineación oficial del equipo 'Orsai FC' en el partido 6 - 0 F.C. Rendo Alineación oficial del equipo 'F.C. Rendo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Orsai FC Alineación oficial del equipo 'Orsai FC' en el partido 4 - 0 F.C. Rendo Alineación oficial del equipo 'F.C. Rendo' en el partido
Tiene suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orsai FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 3 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Robustiano Finisterre va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ernesto Valenzuela Serrano.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Abdessalam Hamouti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcel Chifor va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Orsai va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Robustiano Finisterre, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 0.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Orsai van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 0 mitjançant en Abdessalam Hamouti.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Orsai va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abdessalam Hamouti des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Barnabe Garategi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 16, però una magnífica aturada de Anselm Julià va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Abdessalam Hamouti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marcel Chifor de Orsai va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Josu Manjón va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Chifor.

F.C. Rendo

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rendo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 17 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Josu Sánchez-Arjona, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Minguet va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.