Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los hijos de Ivan Drago (1371069) - Sparta de Terrassa (487941) » 686615887: T68/J7/VI

Liga 686615887 Información oficial sobre el partido 686615887 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.788 (15106)

Villancio Alineación oficial del equipo 'Villancio' en el partido 3 - 1 Sparta de Terrassa Alineación oficial del equipo 'Sparta de Terrassa' en el partido
Adrià Borràs (2') 1 - 0
1 - 1 Mari Bolster (35')
Artur Sahb (65') 2 - 1
Isidro Capriles (68') 3 - 1
Villancio Alineación oficial del equipo 'Villancio' en el partido 3 - 1 Sparta de Terrassa Alineación oficial del equipo 'Sparta de Terrassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villancio Alineación oficial del equipo 'Villancio' en el partido 3 - 0 Sparta de Terrassa Alineación oficial del equipo 'Sparta de Terrassa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villancio

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Adrià Borràs va donar a Villancio un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Artur Sahb de Villancio aconseguir un gol al minut 65 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Villancio i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 68 minuts de joc. Mentre en Isidro Capriles el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Artur Sahb, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Thorsten Kleinfercher per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Achishay Yosipov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Artur Sahb va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Isidro Capriles del Villancio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Belarmino Barata va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Villancio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Sparta de Terrassa

Goles Goles

  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): Thorsten Kleinfercher va deixar patent la seva inexperiència al minut 35, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Mari Bolster va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Terrassa.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Terrassa, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Musa Obwiny va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.