Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Pradairo (485750) - El viejo tiburon blanco (117835) » 686608856: T68/J13/VI

Liga 686608856 Información oficial sobre el partido 686608856 en Hattrick

12.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / VI.662 (14980)

Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 1 - 2 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
David Alberche (47') 1 - 0
1 - 1 Alexandru Greab (62')
1 - 2 Mert Yardak (81')
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 1 - 2 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Pradairo Alineación oficial del equipo 'Sporting Pradairo' en el partido 0 - 1 El viejo tiburon blanco Alineación oficial del equipo 'El viejo tiburon blanco' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Pradairo

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Chorche Montiel va deixar la defensa rival amb un pam de nas. David Alberche va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Sporting posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Josep Joaquim Mascarell va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Alleko Orruma de Sporting va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sporting va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Adolfo Pozo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Alberche de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Costin Itoafă de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El viejo tiburon blanco

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Alexandru Greab va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 62.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el tiburon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mert Yardak, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Dominiek Vanheuverswijn va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tiburon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carel Frenkens, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Abdelghani Cahwche va estar a punt de posar per davant a tiburon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manuel García de la Cuesta va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Dominiek Vanheuverswijn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 75 (Ocasión de falta): El tiburon va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 75 amb un llançament de falta perillós. En Dominiek Vanheuverswijn però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 90 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.