Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.CANET (1333322) - F.C. PUJO (776569) » 686599452: T68/J14/VI

Liga 686599452 Información oficial sobre el partido 686599452 en Hattrick

19.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 14 / VI.494 (14812)

F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 3 - 4 F.C. PUJO Alineación oficial del equipo 'F.C. PUJO' en el partido
Joanot Alandí (23') 1 - 0
1 - 1 Jaime Ruso (33')
Primitivo Gallardo (42') 2 - 1
Jonas Škerbinek (43') 3 - 1
3 - 2 Juan Manzano (55')
3 - 3 Stanisław Antosik (79')
3 - 4 Paco Toquero (85')
F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 3 - 4 F.C. PUJO Alineación oficial del equipo 'F.C. PUJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 2 - 4 F.C. PUJO Alineación oficial del equipo 'F.C. PUJO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CANET

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de David Pérez arribés a peus de Joanot Alandí, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a F.C.CANET el 1 - 0.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 42 i semblava que F.C.CANET desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Primitivo Gallardo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.CANET va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonas Škerbinek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Primitivo Gallardo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.CANET se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Punset! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joanot Alandí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jordi Elias va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Marc Punset, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emilio Franco Rodríguez al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joanot Alandí va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 83 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En David Biosca va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

F.C. PUJO

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jaime Ruso.
  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): PUJO F.C. van mostrar una bona compenetració quan al minut 55 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Manzano va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Stanisław Antosik per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 85, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paco Toquero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Versangetorix Savini de PUJO F.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 39, el PUJO F.C. estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Madin Howat va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Ruso de PUJO F.C. es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.