Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garicastim (1601391) - Darien CFL (1338370) » 686556128: T68/J5/IV

Liga 686556128 Información oficial sobre el partido 686556128 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / IV.41 (3464)

Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido 2 - 3 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
0 - 1 Antonino Culcasi (16')
Mieczysław Lutkowski (35') 1 - 1
1 - 2 Logan Short (36')
1 - 3 Leif Gustavsson (50')
Luis Albuquerque (84') 2 - 3
Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido 2 - 3 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido 4 - 3 Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garicastim

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Després de 35 minuts de partit, Mieczysław Lutkowski igualava per Garicastim en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luis Albuquerque trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Garicastim per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Rexino Bernardos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): George Voişan va estar a punt d'empatar per a Garicastim quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Milan Stikić va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Garicastim va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sancho Villadiego la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Garicastim va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sancho Villadiego, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Mieczysław Lutkowski va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 87 minuts, en Sancho Villadiego no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Alejandro Lejón de Garicastim va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 88, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Vallejo.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Héctor Vallejo de Garicastim es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 88.

Darien CFL

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Antonino Culcasi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Darien prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Logan Short.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Darien va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Amin Ranjbaran, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leif Gustavsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Tristan Ljosland quasi marca en una jugada assajada de córner que Volker Steinrade havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Volker Steinrade, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Volker Steinrade va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Antonino Culcasi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Böhnlein de Darien la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.