Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Telesaco (493512) - Team Rockstar (1366877) » 686555016: T68/J7/IV

Liga 686555016 Información oficial sobre el partido 686555016 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / IV.21 (3444)

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 0 Team Rockstar Alineación oficial del equipo 'Team Rockstar' en el partido
Gernhard Wantke (65') 1 - 0
Gonzalo Prats (70') 2 - 0
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 0 Team Rockstar Alineación oficial del equipo 'Team Rockstar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 2 - 1 Team Rockstar Alineación oficial del equipo 'Team Rockstar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 6,9 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Telesaco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gernhard Wantke va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gonzalo Prats es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Emrah Doğukan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Telesaco se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Telesaco van sortir al contraatac al minut 67, però Emrah Doğukan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, İlber Erkunt gairebé va marcar per a Telesaco des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Team Rockstar

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Rockstar va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Fabio Vaghi va quedar-se sol davant el porter Enrico Taurino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Arend Goeler va superar els defenses rivals per velocitat al minut 22 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rockstar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrico Taurino va desviar el xut final de Thomas Tete després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alexi Kovachev que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Enrico Taurino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Frederick Brefo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): José Eduardo Bolão de Rockstar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Celestino Urquijo quasi aconsegueix empatar per Rockstar al minut 66, però Enrico Taurino va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rockstar, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Fabio Vaghi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arend Goeler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.