Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Full and beer (434619) - El 1-0 es Bonito (1586461) » 681273661: T67/J3/VII

Liga 681273661 Información oficial sobre el partido 681273661 en Hattrick

11.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / VII.311 (38347)

Rau boys Alineación oficial del equipo 'Rau boys' en el partido 2 - 2 damha Alineación oficial del equipo 'damha' en el partido
Eulogio Ruiz Ruiz (31') 1 - 0
Joaquín Rocafort (38') 2 - 0
2 - 1 Alberto Caballer (44')
2 - 2 Alberto Caballer (59')
Rau boys Alineación oficial del equipo 'Rau boys' en el partido 2 - 2 damha Alineación oficial del equipo 'damha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rau boys Alineación oficial del equipo 'Rau boys' en el partido 1 - 2 damha Alineación oficial del equipo 'damha' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rau boys

Goles Goles

  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): Al 31 minuts, El boys va fer el 1-0. En Eulogio Ruiz Ruiz va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joaquín Rocafort, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a boys.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Puig Martin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Gonzalo Puig Martin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de boys.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Jorderas al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marinel Goierdi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Simón Zamarramala gairebé va marcar per a boys des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Eulogio Ruiz Ruiz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raül Arnijas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eulogio Ruiz Ruiz de boys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

damha

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El contraatac de damha va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alberto Caballer va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): El porter de damha va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alberto Caballer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlos Ojeda va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Dolarroga va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Diego Torroba va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pep Aguiló va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en John Romero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Torroba de damha es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Ojeda de damha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.