Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Cantera de Fuencaliente (994703) - Talaverana (1433790) » 675996536: T66/J6/VII

Liga 675996536 Información oficial sobre el partido 675996536 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.754 (38790)

La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 0 - 4 Kraken balompie Alineación oficial del equipo 'Kraken balompie' en el partido
0 - 1 Maurizio Frezzolino (20')
0 - 2 Eduardo Bouvier (75')
0 - 3 Francisco Sangro (76')
0 - 4 Juan Luis Ruiz Romero (89')
La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 0 - 4 Kraken balompie Alineación oficial del equipo 'Kraken balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Cantera de Fuencaliente Alineación oficial del equipo 'La Cantera de Fuencaliente' en el partido 0 - 2 Kraken balompie Alineación oficial del equipo 'Kraken balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cantera de Fuencaliente

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fuencaliente va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Enrique Valero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marius Ndika no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ernesto Fidalgo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guayasent Sanz de Fuencaliente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kraken balompie

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maurizio Frezzolino es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Eduardo Bouvier de balompie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Francisco Sangro va augmentar l'avantatge de balompie a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Luis Ruiz Romero va augmentar l'avantatge de balompie a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andoni Gorritxategi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Francisco Sangro, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Francisco Sangro de balompie va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): balompie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Swen Helgoland va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Swen Helgoland va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Javier Paz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Marius Ndika va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eduardo Bouvier, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eduardo Bouvier va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Maurizio Frezzolino al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.