Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Lugo (989315) - Sakona FB (1431647) » 675892441: T66/J8/V

Liga 675892441 Información oficial sobre el partido 675892441 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.175 (5688)

Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 3 - 0 Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido
Malcolm Lonemore (38') 1 - 0
Arnaud Moreira (65') 2 - 0
Arnaud Moreira (83') 3 - 0
Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 3 - 0 Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Lugo Alineación oficial del equipo 'Union Lugo' en el partido 2 - 0 Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Lugo

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Union va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Malcolm Lonemore, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Arnaud Moreira! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): El gol de falta de Arnaud Moreira sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 83 i ampliar l'avantatge de Union a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Haval Azad quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Al minut 15 un refús amb el peu d'en Hatim Ouadoud va anar a parar als peus del Fabián Pancorbo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en 秦 (Qin) 鼎方 (Dingfang) ja els havia advertit que el porter contrari, en Hatim Ouadoud, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Christian Mimboe, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Sakona FB

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Sakona van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 5 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Román Donís no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Román Donís, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El Sakona va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Román Donís la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sakona sortien al contraatac. La falta llançada per Román Donís va sortir força alta sense massa perill.