Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pioto fc (308845) - porrino team (1338132) » 675887265: T66/J2/V

Liga 675887265 Información oficial sobre el partido 675887265 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / V.83 (5596)

HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 1 - 0 porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido
Adolfo Serna (37') 1 - 0
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 1 - 0 porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HC Blue&White Alineación oficial del equipo 'HC Blue&White' en el partido 2 - 1 porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC Blue&White

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Blue&White va ser Adolfo Serna.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Turtureanu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Blue&White per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adolfo Serna, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Adrian Turtureanu gairebé va marcar per a Blue&White des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jasper Rader va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jock Smith de Blue&White va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

porrino team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gaber Kocjančič va rebre molts aplaudiments. Al minut 4 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Zbigniew Czekalski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Omar Figueroa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ramón Garma quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Abel Grillo va encarar al porter al 55, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 60, en un 1 contra 1 amb el porter, però Omar Figueroa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Evgeniy Malyshko des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Garma de porrino es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.