Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Valerano (776330) - rey palentino (1593430) » 675887042: T66/J2/V

Liga 675887042 Información oficial sobre el partido 675887042 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / V.79 (5592)

Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 2 - 0 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
Wilson Heredia (36') 1 - 0
Paco Roxas Sotolongo (75') 2 - 0
Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 2 - 0 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido 4 - 0 rey palentino Alineación oficial del equipo 'rey palentino' en el partido
Tiene mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Valerano

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Wilson Heredia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Valera.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paco Roxas Sotolongo es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ricardo Garbalda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yannic Merckel va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hartz Belain va entorpir al marcador d'en Edmundo Mencía per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Valera va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Hartz Belain va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Edmundo Mencía de Valera va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Paco Roxas Sotolongo al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 54 podia haver acabat en gol, però Waldemar Louwes va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Héctor Taracido va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Yannic Merckel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Waldemar Louwes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Taracido de Valera es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

rey palentino

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de palentino, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Tristan Renoux va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Arnaud Rose va ser clau en la jugada d'atac de palentino al minut 15, quan ell mateix va fer una passada brutal a Horacjusz Cegiełka, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el palentino sortien al contraatac. La falta llançada per Maurizio Andrian va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Tristan Renoux de palentino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Tristan Renoux de palentino es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 60.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horacjusz Cegiełka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.