Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ranas Descontentas (438624) - Willy de la isla team (797395) » 675886139: T66/J1/V

Liga 675886139 Información oficial sobre el partido 675886139 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.63 (5576)

Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 0 - 6 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
Sliman Dahmani (18') 0 - 1
0 - 2 Fabrizio Pareschi (25')
0 - 3 Fernando Ibáñez (26')
0 - 4 Fabrizio Pareschi (32')
0 - 5 Fabrizio Pareschi (42')
0 - 6 Fabrizio Pareschi (50')
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 0 - 6 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 0 - 7 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Sliman Dahmani va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Morris Goodman va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Antonio Rubio Hernández, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Morris Goodman estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Rubio Hernández, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Apolo Barbado va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 44, i va passar la pilota a Morris Goodman, però aquest no va encertar a marcar.

Real Sporting de Gijon!

Goles Goles

  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Fabrizio Pareschi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sporting.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Erny Wilmes encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Fernando Ibáñez només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 3.
  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): Al 32 minuts, El Sporting va fer el 0-4. En Fabrizio Pareschi va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): El Fabrizio Pareschi va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Sporting. 0-5.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Fabrizio Pareschi de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Erny Wilmes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquín Cela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fabrizio Pareschi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fabrizio Pareschi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Joaquín Cela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Macario Veraza, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, el Sporting va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fernando Ibáñez s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Ibáñez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Anton Balyuk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fabrizio Pareschi es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rino Tenivella, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sporting va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Johannes Track de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduard Argüello de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabrizio Pareschi.