Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

39 Cat's (118120) - Real Bácor Balompié (1339054) » 675881762: T66/J12/IV

Liga 675881762 Información oficial sobre el partido 675881762 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / IV.48 (3471)

39 Cat's Alineación oficial del equipo '39 Cat's' en el partido 2 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Zorion Iribarrenetxe (8') 1 - 0
Yaw Bioh (67') 2 - 0
39 Cat's Alineación oficial del equipo '39 Cat's' en el partido 2 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
39 Cat's Alineación oficial del equipo '39 Cat's' en el partido 3 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

39 Cat's

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Cats prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Zorion Iribarrenetxe va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Yaw Bioh de Cats va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Oriol Jou va servir per deixar enrere el gegant Mirete Menéndez-Pidal al minut 5, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Cats va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jerzy Tyrański en un 1 contra 1 amb el porter Paul Thomas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jerzy Tyrański va rematar alt.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Eder Taboada Soto va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Monty Nowlan el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Oriol Jou va ridiculitzar a en Pau Castelló amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oliver Anita per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paul Thomas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Yaw Bioh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paul Thomas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Cats ho intentava per la dreta per mitjà de Eder Taboada Soto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Antonio Cardani de Cats gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Edinburgh Woodpeckers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Woodys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Mirete Menéndez-Pidal des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Woodys va estar a punt d'arribar en un córner. En Campbell Durnan va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Woodys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jalil Olum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Woodys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juliusz Sawiński, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.