Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Barrilla (990632) - Real Bácor Balompié (1339054) » 675881754: T66/J10/IV

Liga 675881754 Información oficial sobre el partido 675881754 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / IV.48 (3471)

La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 4 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Atıf Tırpan (2') 1 - 0
Alexander Foteev (15') 2 - 0
Cristi Răducă (32') 3 - 0
Alexander Foteev (51') 4 - 0
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 4 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 3 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Barrilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Atıf Tırpan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Barrilla es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Barrilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alexander Foteev des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barrilla. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Cristi Răducă xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alexander Foteev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Barrilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rubén Bonal, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Samuel Widering va rematar alt.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Barrilla ho intentava per la dreta per mitjà de Valentín Vuelta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Eduardo Sisalli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rubén Bonal, als 47 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Bonal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paul Thomas al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Ramón Espés va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rubén Bonal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Atıf Tırpan de Barrilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Edinburgh Woodpeckers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Allen Cholmondeley va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Woodys van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Jalil Olum no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jalil Olum de Woodys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.