Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674032583

Amistoso (Int., RC) 674032583 Información oficial sobre el partido 674032583 en Hattrick

03.03.2021 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 1 - 4 FC No Goal Alineación oficial del equipo 'FC No Goal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 3 FC No Goal Alineación oficial del equipo 'FC No Goal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rainer Kaljo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Quintí Almató la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Laraña de mandriles es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC No Goal

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Firas Ajanji va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Zakaria Kalo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 33 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Passaven 47 minuts quan en Zakaria Kalo va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Goal, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Zakaria Kalo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Naser Al-akraa va estar a punt de posar per davant a Goal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cóatl Benavides va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Naser Al-akraa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Goal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Clement Pyle va quedar-se sol davant el porter Cóatl Benavides, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Clement Pyle va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Clement Pyle va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sameer Kalasi després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cóatl Benavides va poder desviar-lo a córner.