Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674017126

Amistoso 674017126 Información oficial sobre el partido 674017126 en Hattrick

03.03.2021 12:05:00

SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido 3 - 1 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido 1 - 2 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
Tiene suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SiriumSol

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 12, en Xesco Pericay la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Orlondón Balboa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de SiriumSol. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mantvydas Paliukaitis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Domenico Daveti de SiriumSol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lartaun Izurdiaga es va comportar com un juvenil al minut 10 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Orlondón Balboa gairebé va marcar per a SiriumSol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukas Kainbacher.

San Pateste FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 15 minuts Marco Bulfari va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Luka Von, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ramon Barber va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Pateste van sortir al contraatac al minut 60, però Angel Pavlov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Markus Laube quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Julio Rodríguez va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Jorge Antonio Erwenne completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.