Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673968180

Amistoso (Int.) 673968180 Información oficial sobre el partido 673968180 en Hattrick

03.03.2021 12:30:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 0 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 1 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Serrejón, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Neville Robbins va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Serrejón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Ferrer, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Vitorino Aranés va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Serrejón van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Fernando Canela va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 88, un contraatac del Serrejón no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alberto Marín perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Metallibashers

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Canela no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Otto Negrelli estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moritz Seiser de Metallibashers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurizio Reling de Metallibashers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.