Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673961780

Amistoso (RC) 673961780 Información oficial sobre el partido 673961780 en Hattrick

03.03.2021 12:20:00

CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido 4 - 0 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CapAmunt reloaded Alineación oficial del equipo 'CapAmunt reloaded' en el partido 5 - 0 CHEPARDAL CF Alineación oficial del equipo 'CHEPARDAL CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CapAmunt reloaded

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del CapAmunt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Román Cabelo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): CapAmunt va aconseguir el 2 - 0 quan Barnd Funtan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Barnd Funtan de CapAmunt va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Barnd Funtan es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dominique Schermers va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Kevin Trummer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): CapAmunt per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Dominique Schermers va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Dominique Schermers una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Kevin Trummer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Roy Eggers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kevin Trummer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Román Cabelo gairebé va marcar per a CapAmunt des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Barnd Funtan de CapAmunt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Xavier March de CapAmunt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CHEPARDAL CF