Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673957656

Copa 673957656 Información oficial sobre el partido 673957656 en Hattrick

03.03.2021 12:45:00

FC Ascofulla Alineación oficial del equipo 'FC Ascofulla' en el partido 4 - 0 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Ascofulla Alineación oficial del equipo 'FC Ascofulla' en el partido 2 - 0 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ascofulla

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abel Mallea, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): El gol de falta de Abel Mallea sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 35 i ampliar l'avantatge de Ascofulla a 2 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Ascofulla va augmentar la diferència quan Ferdinantas Jaščiurevičius no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Ascofulla va aconseguir el 4 - 0 quan Peter Stibernitz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gian Luigi Cerrelli al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferdinantas Jaščiurevičius va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Dominik Pařenica gairebé va marcar per a Ascofulla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ferdinantas Jaščiurevičius per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gian Luigi Cerrelli va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Malaka-IV

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jorge Guraya va ser clau en la jugada d'atac de Malaka-IV al minut 12, quan ell mateix va fer una passada brutal a Eduardo Angulo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Malaka-IV va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Eduardo Angulo va quedar-se sol davant el porter Nicolae Horiceanu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Sylvestre Berther de Malaka-IV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.