Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673956634

Copa 673956634 Información oficial sobre el partido 673956634 en Hattrick

03.03.2021 11:15:00

Spurs FC 1882 Alineación oficial del equipo 'Spurs FC 1882' en el partido 4 - 2 FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Spurs FC 1882 Alineación oficial del equipo 'Spurs FC 1882' en el partido 5 - 3 FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spurs FC 1882

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Stavros Nanos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de THFC.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de THFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stavros Nanos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): THFC va augmentar la diferència quan Stavros Nanos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): THFC va aconseguir el 4 - 2 quan Stavros Nanos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En David Cárdenas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local David Cárdenas per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jerry Tut va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC Geronimo United

Goles Goles

  • 151 Minuto 22 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 22, el jugador visitant Alois Lanz va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Geronimo seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Necmi Zati va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 48, quan un error defensiu va deixar Elo Søltoft completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Després de 73 minuts, David Demšar va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Jerguš Blatník el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Gennaro Gramatica de Geronimo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.