Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673940831

Amistoso (Int., RC) 673940831 Información oficial sobre el partido 673940831 en Hattrick

24.02.2021 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 7 Spanish Broncos Alineación oficial del equipo 'Spanish Broncos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 6 Spanish Broncos Alineación oficial del equipo 'Spanish Broncos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Zebulón Moreno Pidal, el jugador de mandriles va ser expulsat al minut 20.

Spanish Broncos

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Terrell 'T.D.' Davis va posar els visitants Spanish per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kieran MacMillan, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Spanish l'avantatge per 0 - 3. John Elway en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Terrell 'T.D.' Davis de Spanish va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 44.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Terrell 'T.D.' Davis de Spanish l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 49 de partit.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Àngel Gallifa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Massimo Parmentola va arribar a John Elway, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 7 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Àngel Gallifa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Àngel Gallifa de Spanish va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Reyes García Carrasco va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Terrell 'T.D.' Davis que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Borna Ghazvini. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heydər Kazımov de Spanish amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimo Parmentola de Spanish la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Heydər Kazımov de Spanish per doble groga al minut 55.