Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673929336

Amistoso (Int., RC) 673929336 Información oficial sobre el partido 673929336 en Hattrick

24.02.2021 12:25:00

Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 0 - 2 FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 1 - 3 FC Primee's 11 Alineación oficial del equipo 'FC Primee's 11' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brockhers

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Brockhers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Villaragut ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Brockhers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joaquín Benedito, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Brockhers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Jadran Semenčić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Villaragut de Brockhers es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

FC Primee's 11

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Primees van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Steve Voitan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Primees augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Steve Voitan es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Adedapo Ahouanvoebla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Agustín Herrementeria va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jocelyn Danhounsrou després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agustín Herrementeria va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Kotchikpa Detchenou de Primees va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 46 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Abioye Dakodonou, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Abioye Dakodonou va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Adedapo Ahouanvoebla es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 72, però el porter va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dieudonne Sekko va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.