Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673921075

Amistoso (Int.) 673921075 Información oficial sobre el partido 673921075 en Hattrick

24.02.2021 12:30:00

Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 4 - 0 Die Rosettenkönige Alineación oficial del equipo 'Die Rosettenkönige' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 2 - 0 Die Rosettenkönige Alineación oficial del equipo 'Die Rosettenkönige' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chiquitita C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Claas Dickt va donar a Chiquitita un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Chiquitita va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Bermeo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Chiquitita al minut 60, que va llançar ajustat al pal en Julià Nuet. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. João Agostinho Silva Marques es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Chocho! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Chiquitita va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar João Agostinho Silva Marques en un 1 contra 1 amb el porter Mihai Ţâra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Die Rosettenkönige