Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673890886

Amistoso (Int., RC) 673890886 Información oficial sobre el partido 673890886 en Hattrick

24.02.2021 12:25:00

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 5 - 0 C.F San Miguel Alineación oficial del equipo 'C.F San Miguel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 5 - 0 C.F San Miguel Alineación oficial del equipo 'C.F San Miguel' en el partido
Tiene un resultado normal 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Pablo Molina va donar a Basauri un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto De Armas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alberto De Armas de Basauri va fer un bon esprint per escapar-se de Nolberto Castañeda i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lucas Escarrer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Basauri.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Miguel. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Matavera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Basauri es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de César Antonio Legario al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Molina va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Fontaneda per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però César Antonio Legario va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 79 en Eilo Irursagarreta ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alberto De Armas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Walter Giorgio Ceschini. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Lucas Escarrer es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gavino Migani de Basauri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.F San Miguel