Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673889562

Amistoso (Int., RC) 673889562 Información oficial sobre el partido 673889562 en Hattrick

24.02.2021 09:45:00

Kicking Feet Alineación oficial del equipo 'Kicking Feet' en el partido 2 - 1 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kicking Feet Alineación oficial del equipo 'Kicking Feet' en el partido 0 - 1 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kicking Feet

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Roderik Boday va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kicking i marcant el 1 - 0.
  • 122 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kicking va ser Vajk Orsós.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet József Stark va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

gran depor alcoyano 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del alcoyano va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Piñar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Selmo Salazar Baraona no va ser aprofitada per en Cristian Păvălache que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Rosa.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Piñar de alcoyano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.