Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osasuneros (1432409) - athletic ceferino (795222) » 673874551: T65/R7

Copa 673874551 Información oficial sobre el partido 673874551 en Hattrick

24.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 7

Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 3 - 2 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido 2 - 4 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 8,0 % 69,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuneros

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Carlton Lawton de Osasuneros empatava el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Osasuneros eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 56, Mathias Haberl va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Rutger van Strien va augmentar l'avantatge de Osasuneros a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Osasuneros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Krzysztof Świderek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adán Pichulmán.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Abrar Talat va ridiculitzar a en Horia Scăpău amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Carlton Lawton va servir per deixar enrere el gegant Gonzalo Ichaso al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a István Koplárovics de Osasuneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

athletic ceferino

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Nafarroa Guridi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del a.ceferino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Torquemada va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Daniel Torquemada va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Reinares, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 27 en Per Strömstedt ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Radoslav Nefedov el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Fuster Ruiz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 290 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Hariton Mereniuc va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Radoslav Nefedov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Edvin Thomassen va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Radoslav Nefedov va marxar per velocitat al minut 87 i va fer una passada de la mort a Edvin Thomassen, però aquest va fallar.