Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - PocheTeam (1578594) » 673874543: T65/R7

Copa 673874543 Información oficial sobre el partido 673874543 en Hattrick

24.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 7

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 5 - 4 PocheTeam's End Alineación oficial del equipo 'PocheTeam's End' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 1 PocheTeam's End Alineación oficial del equipo 'PocheTeam's End' en el partido
Tiene bastante suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,8 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Roberto Barbizzi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Boquerones empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lambertus Vis, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Boquerones se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 14.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Claudiu-Sorin Şfabu de Boquerones aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alexander Lebed va anar directament als peus de Marcos Sebastián Amerise que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): El jugador Marcos Sebastián Amerise de Boquerones, després de 92 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ciro Zoccarato, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Game Over, però Valentin Bruchet no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Boquerones va estar a punt de posar-se per davant al minut 91 però Remond Rademakers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Cortés al minut 107 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marco Schiesaro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Remond Rademakers.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 96, Jude Kabanda de Boquerones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PocheTeam's End

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Game Over es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Vojislav Purić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): César Augusto Lanzas Tenor, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 25.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats de Game Over van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Edo Finders va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 65 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Game Over. Chus Vila el va llançar amb força i precisió. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Balbín Torrano va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 59 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Chus Vila, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 105 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Chus Vila va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.