Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673859135

Copa 673859135 Información oficial sobre el partido 673859135 en Hattrick

23.02.2021 16:15:00

Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido 1 - 4 SG Rotation Friedrichshain Alineación oficial del equipo 'SG Rotation Friedrichshain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Internationale Angst Alineación oficial del equipo 'Internationale Angst' en el partido 1 - 5 SG Rotation Friedrichshain Alineación oficial del equipo 'SG Rotation Friedrichshain' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internationale Angst

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Paul Lang de Internationale, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Günther Fras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paolino Vagnarelli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bogdan Žikić després que el jugador de Internationale li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerald Wieser de Internationale es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

SG Rotation Friedrichshain

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Larra.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Rotation va ser finalitzada des de l'esquerra per Irigoyen Cataldi al minut 54. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Jakub Pindych va augmentar l'avantatge de Rotation a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Rotation va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Irigoyen Cataldi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jakub Pindych quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Roberto Pérez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ondřej Studnička de Rotation va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Juan Larra de Rotation va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ondřej Studnička de Rotation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.