Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673858490

Amistoso (Int., RC) 673858490 Información oficial sobre el partido 673858490 en Hattrick

17.02.2021 12:25:00

Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 1 - 3 Tedder Bears Alineación oficial del equipo 'Tedder Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido 1 - 0 Tedder Bears Alineación oficial del equipo 'Tedder Bears' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brockhers

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Villaragut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Villaragut de Brockhers anava molt fort i col·locat però Devon Clark no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Agustín Herrementeria, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Devon Clark va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Brockhers i 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Joaquín Benedito de Brockhers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Devon Clark en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nelson Becerra va xutar fora per a Brockhers, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!

Tedder Bears

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lee Ingram ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tedder van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Kenny Broddie no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 103 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tedder va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Isaiah Gaffney, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Eoin Sandwell no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Agustín Herrementeria encara el va fer més i el marcador va situar-se 0 - 1 per a Tedder.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Kenny Broddie anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Tedder.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Grant Heddle de Tedder va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Agustín Herrementeria s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 3.