Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673824867

Amistoso (Int.) 673824867 Información oficial sobre el partido 673824867 en Hattrick

17.02.2021 12:30:00

Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 5 - 1 Belitung FC Alineación oficial del equipo 'Belitung FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dinamo de Badalona Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Badalona' en el partido 5 - 0 Belitung FC Alineación oficial del equipo 'Belitung FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Badalona

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Sergio Manuel Muriedas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Badalona es posava per davant!
  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Badalona va posar-se per davant 2 - 1 al minut 29, quan Harald Haugen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 130 Minuto 85 (Gol de falta): Harald Haugen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 85 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Badalona va aconseguir el 4 - 1 quan Gorka Aretxe va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Sergio Manuel Muriedas va augmentar l'avantatge de Badalona a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gorka Aretxe va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sergio Manuel Muriedas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Harald Haugen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Björn Jansson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Raul-Ciprian Vlad gairebé va marcar per a Badalona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Belitung FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, David Vieítez de Belitung va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Belitung va estar a punt d'empatar al 8 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Franciškus Varatiejus que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Felix Simon Liphart quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Kazimierz Budziak va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pelayo Gálvez va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felix Simon Liphart de Belitung va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franciškus Varatiejus de Belitung la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.