Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asperos fc (1415510) - Balompdik Gloom (1584550) » 673789233: T65/R6

Copa 673789233 Información oficial sobre el partido 673789233 en Hattrick

17.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 6

asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 2 - 4 helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 1 - 5 helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asperos fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Neftalí Roldán de asperos va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jan Ånging va anar a parar al cap de José Saura que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a asperos el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jan Ånging! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): asperos va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Reyes Surga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Félix Horbeña va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de asperos.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): José Saura va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 50 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Res Ohrner i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a asperos, però el xut de Reyes Surga va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En José Saura no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

helenteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Claudio Honsberger va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a helenteam.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): helenteam va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Alexander Pizza va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Joseba Josu Agirretxe van servir per superar a l'últim defensor, en José Saura. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de helenteam cantant "Joseba Josu Agirretxe selecció!"
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a helenteam l'avantatge per 1 - 4. Vado Cabezón en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Alexander Pizza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Iisak Vuolle, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manuel Sinoe després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iisak Vuolle va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Manuel Sinoe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Iisak Vuolle va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vado Cabezón de helenteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vado Cabezón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.