Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673787675

Copa 673787675 Información oficial sobre el partido 673787675 en Hattrick

17.02.2021 12:45:00

CDF La Robla Alineación oficial del equipo 'CDF La Robla' en el partido 5 - 3 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CDF La Robla Alineación oficial del equipo 'CDF La Robla' en el partido 2 - 2 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
Tiene bastante suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDF La Robla

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Saúl Mar Bravo va donar a Robla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Aboubakar Biyik s'emportà una gran ovació del públic local al minut 40, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Aníbal Simões Reis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Robla empatava el partit, 3 a 3, al minut 58.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 66 gràcies a la jugada de Saúl Mar Bravo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tambo Ereng es va introduir dins la defensa central al minut 91, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Alejandro Veron va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

gran depor alcoyano 2

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Michal Švec va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 14.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el alcoyano va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Michal Švec, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Michal Švec quedar desmarcat i marcar per a alcoyano al minut 52. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Michal Švec, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Delf Jarmerstedt va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Enrique Caamaño des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Rosa.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Luis Cenarruza de alcoyano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.