Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673787235

Copa 673787235 Información oficial sobre el partido 673787235 en Hattrick

17.02.2021 12:45:00

CHAFLAMEJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'CHAFLAMEJOS F.C.' en el partido 0 - 3 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CHAFLAMEJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'CHAFLAMEJOS F.C.' en el partido 0 - 5 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAFLAMEJOS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): CHAFLAMEJOS va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de José María Roldán Santos va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): CHAFLAMEJOS van sortir al contraatac al minut 33, però Pablo Garaicoa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CHAFLAMEJOS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Fernández Solar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Garaicoa de CHAFLAMEJOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Malaka-IV

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduardo Angulo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Malaka-IV l'avantatge per 0 - 2. Eduardo Angulo en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de 段 (Duan) 德华 (Dehua) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Beneharo Sancho va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pelayo Urreche. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduardo Angulo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32 de joc, Jan Tywoniuk de Malaka-IV va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Pelayo Urreche va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.