Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673787065

Copa 673787065 Información oficial sobre el partido 673787065 en Hattrick

17.02.2021 12:30:00

Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 4 - 1 secsecsec Alineación oficial del equipo 'secsecsec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 2 - 1 secsecsec Alineación oficial del equipo 'secsecsec' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Mario Cavallera va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Drakos.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Drakos al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Juan González. 2 - 0 pels locals.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Carlos Nevado va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tomas Zeissbrich es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Drakos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Filemón Callobre va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

secsecsec

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts, Liviu Gospodin va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de secsecsec va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Primo Belmar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Miguel Olmos de secsecsec va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Sánchez de secsecsec es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Alejos de secsecsec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.