Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673787064

Copa 673787064 Información oficial sobre el partido 673787064 en Hattrick

17.02.2021 12:30:00

Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 4 - 6 Los Nekos Alineación oficial del equipo 'Los Nekos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 0 - 2 Los Nekos Alineación oficial del equipo 'Los Nekos' en el partido
Tiene mucha potra 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chiquitita C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 76 una excel·lent centrada de Miguel Elosu va arribar a Diego Chocho, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Chiquitita va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en José María Eransus, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 137 Minuto 99 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Elosu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 99 de joc. José María Eransus es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ausiàs Maigí, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Barnaba Brianda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Chiquitita.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Chiquitita Deogracias Golo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Zacarías Salazar Buitrón. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Cecilio Armero de Chiquitita va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Chiquitita, Víctor Bermeo, col·locà la pilota just a les mans d'en Zacarías Salazar Buitrón. El marcador: 4 - 5.

Los Nekos

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Nekos Michalis Terovolas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raúl Cordera de Nekos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nekos va ser finalitzada des de l'esquerra per Werner Stummer al minut 92. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Antoni Almudéver quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aberwas Ameziane al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Piotr Kulicki va entorpir al marcador d'en Aberwas Ameziane per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Nekos va ser a punt de marcar al minut 78, quan el seu jugador Antoni Almudéver va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kristaps Ūrmanis.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Nekos Kristaps Ūrmanis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cecilio Armero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Sequeira xutant per a Nekos va fer anar la pilota just on la volia, però Cecilio Armero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Nekos, Michalis Terovolas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Zacarías Salazar Buitrón de Nekos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cecilio Armero en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.