Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673786733

Copa 673786733 Información oficial sobre el partido 673786733 en Hattrick

17.02.2021 12:30:00

CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 3 - 2 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF NIN Alineación oficial del equipo 'CF NIN' en el partido 0 - 1 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF NIN

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Florent Loison va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de NIN i marcant el 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NIN a 2 - 0. Shavarsh Teyleryan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NIN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Florent Loison va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NIN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oscar Andrés Musladini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de NIN, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Antoni Llena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Balbín Velarde de NIN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Iván Farina va significar el 2 - 1 al minut 37.
  • 154 Minuto 63 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Iván Farina. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Basauri tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Gavino Migani ho va intentar al minut 70 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Raúl Pineda ja els havia advertit que el porter contrari, en Antonio Galatolo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.