Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673753220

Amistoso 673753220 Información oficial sobre el partido 673753220 en Hattrick

10.02.2021 12:05:00

Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 3 Estadilla CD Alineación oficial del equipo 'Estadilla CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 2 - 4 Estadilla CD Alineación oficial del equipo 'Estadilla CD' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Europea

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El Juventud va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Isma Regordosa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Edgar Courada hauria d'haver estat gol al minut 8 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mark-Jan van Popta i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Juventud, però el xut de Isma Regordosa va sortir bastant desviat.
  • 205 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Sepp Eisch marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en 李 (Li) 寶志 (Baozhi) que va xutar a fora per molt poc.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En 李 (Li) 寶志 (Baozhi) no oblidarà el que li va passar durant el minut 87. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 李 (Li) 寶志 (Baozhi) de Juventud es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Courada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Milot de Juventud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estadilla CD

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Estadilla va ser finalitzada des de l'esquerra per Petar Simov al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, un xut de José Salares des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Estadilla per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gerardo Monje. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.