Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G. W. Lineker (1601265) - Deportivo Cabrales (1588914) » 673698700: T65/R5

Copa 673698700 Información oficial sobre el partido 673698700 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido 5 - 4 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
G. W. Lineker Alineación oficial del equipo 'G. W. Lineker' en el partido 6 - 0 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G. W. Lineker

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Pol Oriols de Lineker va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Una falta al minut 40 va proporcionar un lliure directe al Lineker. Fabrizio Chiellini va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Valentín Ariño, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Lineker.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Lineker aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Tom Kepp va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Carbajo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 32 (Ocasión de falta): Fabrizio Chiellini va xutar una falta al minut 32 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Lineker va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Conchares en un 1 contra 1 amb el porter Vito Maínzo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Urbico Safón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pol Oriols va rematar alt.

Deportivo Cabrales

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcos Vidal estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Daniel Lacasa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 27.
  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Víctor Cacho va aconseguir per a Deportivo el 0 - 2 al minut 30, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Deportivo va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 43. Jesús Quiñones va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jesús Quiñones sempre és una garantia. Al minut 54, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Marcos Vidal marcar el 2 - 4 per al Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Cristiano Ubiedo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Diego Reine per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Cristiano Ubiedo de Deportivo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Bausa Lopez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.