Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sotoma (123580) - ESTRELLACF (1372818) » 673698494: T65/R5

Copa 673698494 Información oficial sobre el partido 673698494 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Sotoma Alineación oficial del equipo 'Sotoma' en el partido 4 - 1 ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sotoma Alineación oficial del equipo 'Sotoma' en el partido 2 - 0 ESTRELLACF Alineación oficial del equipo 'ESTRELLACF' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sotoma

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ESTRELLACF. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paradorn Charoenporn la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sotoma es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Achille Sterile, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Huub Hes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Sotoma per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 94, quan Ned Budd va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ərşad Osmanov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Ərşad Osmanov de Sotoma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Achille Sterile de Sotoma, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Erol Içmez en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Sotoma, Octavio Moras, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ərşad Osmanov va xutar fora per a Sotoma, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Benito Blanc va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

ESTRELLACF

Goles Goles

  • 160 Minuto 79 (Gol de falta): Baltasar Cambronero va empatar per a ESTRELLACF, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a ESTRELLACF al minut 25, però el xut de Baltasar Cambronero va topar amb la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en David Borrás no va ser aprofitada per en Adolfo Orol que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 52, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benito Blanc va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jhoan Beltrán des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jed Ignaz Gier de ESTRELLACF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ESTRELLACF Adolfo Orol, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Benito Blanc. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Jhoan Beltrán de ESTRELLACF va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Allen Gallop de ESTRELLACF va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.