Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Vallecas (775400) - H.C. Marratxí (799717) » 673698486: T65/R5

Copa 673698486 Información oficial sobre el partido 673698486 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Racing de Vallecas Alineación oficial del equipo 'Racing de Vallecas' en el partido 0 - 7 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Vallecas Alineación oficial del equipo 'Racing de Vallecas' en el partido 0 - 3 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Vallecas

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 40 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Fernando Gurria era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 40. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mauro Gama va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marius-Cosmin Hagi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lluís Ferrer va augmentar l'avantatge de Marratxí a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Miquel Barceló va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Joop Eijkelestam per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 4
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Miquel Barceló va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Pere Ramis va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Marratxí.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Marratxí van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lluís Ferrer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pere Ramis va poder marcar per a Marratxí en un servei de cantonada picat per en Stelian Miulescu quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Francisco Emanuel Soler de Marratxí no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Gama de Marratxí amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Stelian Miulescu de Marratxí va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.