Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673697964

Copa 673697964 Información oficial sobre el partido 673697964 en Hattrick

10.02.2021 12:45:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 4 ShmVmp Team Alineación oficial del equipo 'ShmVmp Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 5 ShmVmp Team Alineación oficial del equipo 'ShmVmp Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Simón Viamonte de mandriles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ShmVmp Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): ShmVmp agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Peter Wahl amb mestria.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Fernando Castell va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ShmVmp, Michel Daniel Saenredam, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Peter Wahl va augmentar l'avantatge de ShmVmp a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan José Pardo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Peter Wahl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Loh Kwang Chin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible José Pardo va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ShmVmp que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Michel Daniel Saenredam, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Peter Wahl al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el ShmVmp va estar a prop d'augmentar el marcador després que en José Pardo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Michel Daniel Saenredam, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ShmVmp va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): José Pardo de ShmVmp va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): ShmVmp quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Miguel Álamo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Castell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.