Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673696350

Copa 673696350 Información oficial sobre el partido 673696350 en Hattrick

10.02.2021 12:45:00

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 4 - 5 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 2 - 2 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tarragas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jimmi Sand la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lodirreal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 40.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 许 (Xu) 智盛 (Zhisheng) de Lodirreal aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roey Forman va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Patrizio Aquili va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Davide Bertolino del Lodirreal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Mildas Gologuzovas de Lodirreal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Lodirreal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Delfim Pequerrucho en un 1 contra 1 amb el porter Patrizio Aquili, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roey Forman de Lodirreal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wilhelm Vad xutant per a Lodirreal va fer anar la pilota just on la volia, però Patrizio Aquili, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Jimmi Sand de Lodirreal va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Lodirreal Mildas Gologuzovas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Patrizio Aquili es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Boran Başkut de Lodirreal, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrizio Aquili en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Matias Wohlfart, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Patrizio Aquili va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Lodirreal i 4 - 5 al marcador.

tarragas el regreso

Goles Goles

  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ivan Ušalj va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Giancarlo Grison la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): tarragas van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 90, quan Conny Örjansson va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Raúl Utrilla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lauri Uimonen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ivan Ušalj va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raúl Utrilla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Raúl Utrilla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Boran Başkut va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Torsten Ramentern va marcar al minut 93 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Czesiek Jodkowski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a tarragas.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de tarragas, Patrizio Aquili, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jean-Baptiste Grand va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de tarragas Ivan Ušalj, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Boran Başkut. El marcador continuava 4 - 5.