Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673695777

Copa 673695777 Información oficial sobre el partido 673695777 en Hattrick

10.02.2021 12:45:00

Jeff BMC Alineación oficial del equipo 'Jeff BMC' en el partido 5 - 1 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jeff BMC Alineación oficial del equipo 'Jeff BMC' en el partido 3 - 0 F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido
Tiene suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jeff BMC

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar Jeff amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Markus Warkotsch va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Walter Vázquez va donar a Jeff un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jürnjakob Sennelager de Jeff va fer un bon esprint per escapar-se de Víctor Ferrer i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jürnjakob Sennelager, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Jeff.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Jeff va augmentar la diferència quan Markus Warkotsch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Xofre Alcalde de Jeff gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Xofre Alcalde va rematar alt.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emanuel Lommesky per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emiliano De la Sierra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Xofre Alcalde de Jeff va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Serrejón va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Santi Cabrales, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Serrejón, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Àngel Grau va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Serrejón va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pablo Rodríguez Majo va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Serrejón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Àngel Grau, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergi Tost de Serrejón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.