Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673694979

Copa 673694979 Información oficial sobre el partido 673694979 en Hattrick

10.02.2021 12:45:00

San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido 0 - 5 Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido 0 - 3 Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pateste FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 37, el Pateste estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Luka Von va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angel Pavlov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Antonio Erwenne de Pateste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Bulfari de Pateste es va guanyar la targeta groga merescudament.

Plasport FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Plasport es va posar per davant amb un 0 - 1 quan George Minea es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Plasport va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què George Minea, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kutluhan Zahir que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Roy Piñero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 3 per a Plasport.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Kutluhan Zahir de Plasport va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Plasport va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thore Gertsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thorbjørn Pedersen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Pep Paz Ramos va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hilario Batán, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pep Paz Ramos, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pep Paz Ramos va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Joan Lluís Sánchez Bueno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hilario Batán, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Islombek Jurayev al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.