Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673686438

Copa 673686438 Información oficial sobre el partido 673686438 en Hattrick

10.02.2021 10:45:00

A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 3 - 6 Strength&Honor Alineación oficial del equipo 'Strength&Honor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 3 - 4 Strength&Honor Alineación oficial del equipo 'Strength&Honor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Vlad Lădariu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jan Buller va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 13.
  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passava el minut 38 del matx, quan l'atent Sieciech Jachacy va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Tomislav Božinović de Bucharest empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Amadeusz Opalach va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Bucharest va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Vlad Gogor no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Hopper.

Strength&Honor

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sebastian Bobe no va poder aturar Gilbert Robert de Strength&Honor, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 20 el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Adrian Badea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Akim Kogan va augmentar l'avantatge de Strength&Honor a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Akim Kogan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Strength&Honor.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Noană de Strength&Honor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 75 de partit.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Blažej Vincour, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Strength&Honor va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Florin Cătănescu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Akim Kogan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Óscar Escornallón, però la pilota va topar amb el travesser.