Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 673660244

Copa 673660244 Información oficial sobre el partido 673660244 en Hattrick

09.02.2021 18:45:00

Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido 3 - 5 Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iuventus Wirges Alineación oficial del equipo 'Iuventus Wirges' en el partido 2 - 1 Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iuventus Wirges

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Toma Bandić de Iuventus aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Anton Hristoslavov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Iuventus.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vinicio Plaza, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Iuventus.
  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Nikola Bojadić va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 73. 3-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Cristiano Lacrimini, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nikola Bojadić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Biebricher Kickers

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Benjamin Rüth va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 12, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Kickers, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Fabian Waldsaum va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kickers va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 59.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Georg Bethke de Kickers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Kickers va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Peter Breitling, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kickers, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Ingo Grubmair va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjamin Rüth de Kickers es va guanyar la targeta groga merescudament.