Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GrimReapers (438185) - U. D. Campo Claro (772807) » 673586171: T65/R4

Copa 673586171 Información oficial sobre el partido 673586171 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido 2 - 3 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido 0 - 5 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GrimReapers

Goles Goles

  • 140 Minuto 11 (Gol de contra de falta): El porter de Reapers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antoni Waloszek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Camilo Berzain de Reapers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): August Muschwitz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Renaud Comborn, als 72 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Renaud Comborn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U. D. Campo Claro

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 48 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Miguel Salas.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Campo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 82, quan Luis Martín Alonso va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Campo va ser finalitzada des de l'esquerra per Iván Fiol al minut 84. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Campo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jean-Roch Labourel va desviar el xut final de Jesús Virto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): El Campo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 10 amb un llançament de falta perillós. En Juan Arredondo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Varo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Cucufato Turano va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Salas sol davant la porteria al minut 13, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Miguel Salas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jesús Virto ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Miguel Salas al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.