Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de Futbol Club (1421130) - Guarisnais (119869) » 673586044: T65/R4

Copa 673586044 Información oficial sobre el partido 673586044 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Club de Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Club' en el partido 0 - 7 Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club de Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Club de Futbol Club' en el partido 1 - 4 Guarisnais Alineación oficial del equipo 'Guarisnais' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Futbol Club

Guarisnais

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Angel Cherkezov va posar els visitants Guarisnais per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Giuseppe Casale des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 49 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alexis Turpin no va poder aturar Lulëzim Selami de Guarisnais, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 49 el 0 - 3.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Murillo, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Miguel Pizarro de Guarisnais va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Felipe Miranda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Guarisnais van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Pizarro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miguel Pizarro es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Jeffrey Currie va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Lulëzim Selami, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Felipe Miranda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jeffrey Currie, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Murillo de Guarisnais va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Navarro Malta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.